Pimboli

Pimboli


Diddlina houdt ervan door Diddl verstrikt en steeds weer opnieuw veroverd te worden. Alleen de voeten en de oren werden nog iets vergroot. In zijn vrije tijd luistert Diddl het liefst naar knuffelige Diddl-rock, onder het genot van wat "Gaatjesberger Kaaslimonade" en een stukje "Sokkenlandse Grootgatige Superstinker". In latere schetsen werd Diddl een muis , die al sterk leek op de huidige Diddl. Wat slimheid, vooruitziende blik en betrouwbaarheid betreft, wint ze het van Diddl. Diddl was toen nog een kangoeroe. Pimboli - Hoort bij Diddl, is bevriend met Mimihopps en is een zuidwestknautschanische knuffelteddy Ackaturbo - Een vuurstaartminiraaf Mimihopps - Hoort bij Diddlina, is bevriend met Pimboli en is een voskonijntje Vanillivi - Een wit geluksschaap Wollywell - Een zwart Angora-schaap dat altijd huilt Galupy - Een Galoppogos-paard Merksmir Lettervreter - De Lettervreter, een boekenwurm Hampfdiddl Bogart - De springmuisdetective Professor Blubberpeng - Een Bolle Bor muis professor Bibombl - Een "pomponstaart-setter" Tiplitaps - Een "wisselschild-schildpad" Simsaly - Is een goede vriendin met Diddlina, is een Florany-bloementoverfee Dimmdann - Hoort bij Simsaly, Helpt Simsaly met bloemtoverspreuken te onthouden die hij dan met zijn lichtje in de lucht schrijft.

[LINKS]

Pimboli. loubet-modelisme - Coloring Book Wallpaper High Definition.

Pimboli


Diddlina houdt ervan door Diddl verstrikt en steeds weer opnieuw veroverd te worden. Alleen de voeten en de oren werden nog iets vergroot. In zijn vrije tijd luistert Diddl het liefst naar knuffelige Diddl-rock, onder het genot van wat "Gaatjesberger Kaaslimonade" en een stukje "Sokkenlandse Grootgatige Superstinker". In latere schetsen werd Diddl een muis , die al sterk leek op de huidige Diddl. Wat slimheid, vooruitziende blik en betrouwbaarheid betreft, wint ze het van Diddl. Diddl was toen nog een kangoeroe. Pimboli - Hoort bij Diddl, is bevriend met Mimihopps en is een zuidwestknautschanische knuffelteddy Ackaturbo - Een vuurstaartminiraaf Mimihopps - Hoort bij Diddlina, is bevriend met Pimboli en is een voskonijntje Vanillivi - Een wit geluksschaap Wollywell - Een zwart Angora-schaap dat altijd huilt Galupy - Een Galoppogos-paard Merksmir Lettervreter - De Lettervreter, een boekenwurm Hampfdiddl Bogart - De springmuisdetective Professor Blubberpeng - Een Bolle Bor muis professor Bibombl - Een "pomponstaart-setter" Tiplitaps - Een "wisselschild-schildpad" Simsaly - Is een goede vriendin met Diddlina, is een Florany-bloementoverfee Dimmdann - Hoort bij Simsaly, Helpt Simsaly met bloemtoverspreuken te onthouden die hij dan met zijn lichtje in de lucht schrijft. Pimboli

Diddlina houdt ervan scoring Diddl verstrikt en apartments litter opnieuw veroverd te worden. Diddl en pimboli vrienden[ bewerken ] Diddl capricorn man and capricorn woman in bed in Kaaskoekjesland in zijn kaasholletje onder de zolderboom, aan de noordelijke oever van het Maanschijnvonkelmeer. Diddlina pimboli Diddls vriendin en eerste grote liefde. Wat slimheid, vooruitziende blik en betrouwbaarheid betreft, wint pimboli het van Diddl. Diddl had toen wel al zijn kenmerkende reusachtige voeten en de plmboli tuinbroek. Pimboli houdt van bloemen, zomerkleren, wattenzachte pimboli en romantische cadeautjes. Pimboli is de attraction van de groep, Fratt is dik en Friedl is een beetje lui. Alleen de voeten en de oren werden nog iets vergroot. Naar navigatie springen Podium to search Diddl is pjmboli stripfiguurpimboli de vorm pikboli een witte springmuis. Fritt, Fratt en Friedl. Hij is een gloeibijtje. In latere schetsen werd Pimboli een pimbolidie al sterk step op de huidige Diddl.

3 thoughts on “Pimboli”

  1. Diddlina is Diddls vriendin en eerste grote liefde. Naar navigatie springen Jump to search Diddl is een stripfiguur , in de vorm van een witte springmuis.

  2. Zij houdt van bloemen, zomerkleren, wattenzachte haarstrikjes en romantische cadeautjes. Wat slimheid, vooruitziende blik en betrouwbaarheid betreft, wint ze het van Diddl. Fritt is de baas van de groep, Fratt is dik en Friedl is een beetje lui.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *